One-on-one meetings are 12-minute introductory meetings that you can schedule with other members. These must be pre-scheduled though our system and require both parties to confirm. They will take place on-site in-person! –at New York Law School during Indie Week on Wednesday from 10:00 AM – 5:00 PM (ET)

Room W400 Room W401 Room W420

10:15 am

10:30 am

11:00 am

11:10 am

11:15 am

11:30 am

11:55 am

12:00 pm

12:10 pm

12:15 pm

12:30 pm

12:55 pm

1:00 pm

1:15 pm

1:30 pm

1:55 pm

2:00 pm

2:15 pm

2:30 pm

2:55 pm

3:00 pm

3:15 pm

3:30 pm

3:55 pm

4:00 pm

4:15 pm

Keychange Workshop 1: How To Be A Barrier-Breaker: An Inclusive & Allyship Workshop

10:15 am - 11:10 am (55 min)
Room W420
Andrea DaSilva: ADA Advisory, LLC (Moderator)

How the CRB’s Rejection of Frozen Mechanicals Will Affect Your Label?

10:30 am - 11:15 am (45 min)
Room W400
Victor Zaraya: Concord (Moderator), Danielle Aguirre: NMPA (National Music Publishers' Association), Glen Barros: Exceleration, Chris Castle, The Law Offices of Chris Castle,

Meta (Facebook) Workshop: Music Across Meta Surfaces

11:00 am - 11:55 am (55 min)
Room W401
Alyssa Talovic Garcia, Head of Music Label Partnerships North America (Meta) Julia Killer, Head of Music Label Partnerships EMEA (Meta) Josh Nicoll, Indie Music Label Partnerships EMEA (Meta)

Keychange Workshop 2: DEI Isn’t an HR Buzz Word

11:15 am - 12:10 pm (55 min)
Room W420
Andreea Gleeson - CEO TuneCore, Mikal Celentano – Managing Director at EnterGain, James Celentano – Managing Director at EnterGain

What does the Next Generation of Indie Distribution look like?

11:30 am - 12:15 pm (45 min)
Room W400
Vivienne Mellish: Distro Direct (Moderator), Deron Delgado: Paradise Distribution, Andrew Conde: Label Engine, Seth Faber : STEM

SoundExchange: Simplify Digital Royalty Solutions with SoundExchange

12:00 pm - 12:55 pm (55 min)
Room W401
Tiara Guy, Associate Director of Marketing Operations, Industry Engagement

How is Tech Revolutionizing Sync Licensing?

12:15 pm - 1:00 pm (45 min)
Room W420
Benjamin Verdoes: SyncFloor (Moderator), Katrina Balcius: DISCO, Dan Korobkin: SourceAudio, Anna Marsh: Big Sync Music, Logan Russell: Reach Records

Advocacy in Action

12:30 pm - 1:15 pm (45 min)
Room W400
Dr. Richard James Burgess: A2IM (Moderator), Marie-Cecile Teissedre Grunitzky: PEX, Helen Smith: Impala, Linda Bloss-Baum: SoundExchange, Eden Shiferaw: NVG, LLC

FUGA Workshop: In Conversation with Pieter van Rijn

1:00 pm - 1:55 pm (55 min)
Room W401
Ken Umezaki, CEO, Verifi Media (Moderator), Pieter van Rijn, CEO FUGA

Wednesday Power Hour. Quiet Hour. Open to All Attendees

1:15 pm - 2:00 pm (45 min)
Room W420
Catch on on Email and/or Correspondence. We kindly request that you refrain from zoom or video calls during this period.

Starting Your Label’s Publishing Arm. Best Practices

1:30 pm - 2:15 pm (45 min)
Room W400
Alisa Coleman: ABKCO (Moderator), Megan McKinlay: RipTide, Christy Robinson: Curb Records, Kim Temple: Six Shooter Records

DISCO / AMUSE Workshop. How Modern Data Is (or Isn’t) Reshaping A&R

2:00 pm - 2:55 pm (55 min)
Room W401
Katrina Balcius, Head of Sales, North America, DISCO Hannah Dudley, Head of Artist Marketing & Promotion, amuse Ari Fouriezos, Artist Manager, Friendly Announcer Isabel Arissó, VP of Sync, Hipgnosis Matt Megan, Senior Manager of A&R, Concord

Auditing Your Business’s Digital Hygiene

2:15 pm - 3:00 pm (45 min)
Room W420
Ross Ford: A2IM (Moderator). Nate Beck: Pretzelaux, Ahuvah Berger-Burcat: Revelator, Franklin Winokur: mTheory

Fulfillment is Tough!

2:30 pm - 3:15 pm (45 min)
Room W400
Andrew Jervis: Bandcamp (Moderator), Dan Minchom: Ochre Platform, Rebecca Sicile-Kira: Sub Pop, Cam Sarrett: Third Man Records

Keychange Workshop 3: MASTERCLASS: YouTube: What You Need to Know NOW (RSVP Req’d)

3:00 pm - 3:55 pm (55 min)
Room W401
Kristine Mbadugha, Independent Music Partnerships Manager, YouTube Courtney Marr, Strategic Partner Manager, Artist Relations, YouTube Stephanie Shim, Head of East Coast Label Relations, YouTube

Investing in Queer Artists Year Round: Pushing Past Pride Month

3:15 pm - 4:00 pm (45 min)
Room W420
Shannon Bradley: Merlin (Moderator), Koji Shiraki: Get Better Records, Matt Yazge: Luminate, Eddie Moses: The Orchard, Alia Raheem: Secretly Group

Manufacturing dilemma; How Are You Facing the Challenges?

3:30 pm - 4:15 pm (45 min)
Room W400
Tony Kiewel: Sub Pop Records (Moderator), Adam Calman: !K7 Music, Ryan Wilson: Light In The Attic, Franklin Ligh, Omnian Music Group, Morgan Perry: Third Man Records

Keychange Workshop 4: Twitch Music Masterclass: Where Fans Become Superfans (RSVP Req’d)

4:00 pm - 4:55 pm (55 min)
Room W401
Zoe Willis, Music Program Manager, Twitch Jordan Williams, Artist Relations, Twitch