One-on-one meetings are 12-minute introductory meetings that you can schedule with other members. These must be pre-scheduled though our system and require both parties to confirm. They will take place on-site in-person! –at New York Law School during Indie Week on Tuesday from 10:00 AM – 5:00 PM (ET)

Room W400 Room W401 Room W420

10:00 am

10:15 am

10:30 am

10:55 am

11:00 am

11:15 am

11:30 am

11:55 am

12:00 pm

12:15 pm

12:30 pm

12:55 pm

1:00 pm

1:15 pm

1:30 pm

1:45 pm

2:00 pm

2:15 pm

2:30 pm

2:45 pm

3:00 pm

3:15 pm

3:30 pm

3:55 pm

4:00 pm

4:15 pm

4:30 pm

4:55 pm

5:00 pm

Labelcoin – Web3 Robinhood for Music

10:00 am - 10:55 am (55 min)
Room W401
Mark Miller, CEO, Labelcoin, Megan Davies, Indie Artist and YouTuber. Joining for the Q&A Wil Putt: Dead Set Management, Chad Petterson: Labelcoin

How Can We Consume Music Ethically?

10:15 am - 11:00 am (45 min)
Room W420
Mary Jurey, Blue √Član Records (Moderator), Mike Jbara: MQA, Horst Weidenmueller: !K7 Music

Streaming Fraud: A Major Problem for Independents

10:30 am - 11:15 am (45 min)
Room W400
Andrew Batey:Beatdapp (Moderator), Gee (Genia) Davy: AIM, Dan Mackta QOBUZ, Louis Posen: Hopeless Records

REEPERBAHN FESTIVAL PRESENTS: Transformative Leadership in The EU & U.S. Music Biz

11:00 am - 11:55 am (55 min)
Room W401
Jessica Sobhraj: Cosynd (Moderator), Janette Berrios: Symphonic Distribution, Sonia Boton-Gboh: Roxanne, Elizabeth Chan: Merry Bright Music Enterprises, Olivia Hobbs: The Blackstar Agency

Organic vs In-Organic Music-Driven Content on TikTok

11:15 am - 12:00 pm (45 min)
Room W420
Rachel White: Sub Pop (Moderator), Nikki Fair: Nettwerk, Josh Epple: Hopeless, Mike Greene: ADA, Marcus Hollinger: Reach Records

How are longstanding indie music distributors keeping pace in a changing Music Business Landscape?

11:30 am - 12:15 pm (45 min)
Room W400
Samantha Juneman: ADA (Moderator), Jon Bahr: CD Baby/Downtown Music, Mary Ashley Johnson: The Orchard, Lloyd Hummel: Ingrooves

OneRPM Workshop: BANG! Impactful Marketing Strategies That Don’t Kill Your Budget

12:00 pm - 12:55 pm (55 min)
Room W401
Jenna LoMonaco: ONErpm, Head of US Marketing) (Moderator), Julia McLeod (ONErpm, Assoc Dir, Artist Marketing ), Will Sword (ONErpm, Head of Advertising and Direct To Fan), Casey Childers (ONErpm, Sr Project Manager),Jessica Messier: TikTok (Indie Label Partnerships Lead)

Tuesday Power Hour. Quiet Hour. Open to All Attendees

12:15 pm - 1:00 pm (45 min)
Room W420
Catch on on Email and/or Correspondence. We kindly request that you refrain from zoom or video calls during this period.

Optimize your Operations; Building a Technical Toolbox for Your Business

12:30 pm - 1:15 pm (45 min)
Room W400
Rob Weitzner: Artist Growth (Moderator), Ken Umezaki: Verifi, Maddy Rueda: YouTube, Tom Deakin: AudioSalad

Opportunities In Gaming For Independents

1:00 pm - 1:45 pm (45 min)
Room W401
Heather JohnsonL Ninety9Lives (Moderator), Thomas Maxwell: IDOL, Kristin Epstein: Screenwave Media, Gavin Johnson: Monstercat, Pablo Douzoglou: Beggars Group

WINCON – {Open by WIN Invite Only}

1:15 pm - 5:15 pm (240 min)
Room W420

Data Driven Release Strategies

1:30 pm - 2:15 pm (45 min)
Room W400
Mariah Czap: Yep Roc Music Group (Moderator), Kristin Grant: Westcott Multimedia, Paola Marinone: BuzzMyVideos, Christina Stevison: Connect Music, Matt Sawin: Virgin Music

Inclusive Marketing: Rebecca Sansom (CEO/Founder Blonde Records/WAVY Awards) in conversation with Alexi Rabadam (CEO/Founder Finessed Media)

2:00 pm - 2:45 pm (45 min)
Room W401
Rebecca Sansom, Owner of Blonde Records/Founder of the WAVY Awards in conversation with Alexi Rabadam, CEO & Founder Finessed Media

Touring and Live Music; What’s Going On?

2:30 pm - 3:15 pm (45 min)
Room W400
Dayna Frank: NIVA (Moderator), Tobi Parks: xBk, Sky McElroy: Pack Records, Glenn Boothe: Merge Records, Bryan Raisa: Better Noise Music

Forward Syncing: Keeping up with the Evolving Business of Sync Licensing

3:30 pm - 4:15 pm (45 min)
Room W400
Adam Moseley: Accidental Entertainment (Moderator), Bronte Jane: Section 1, Kerry Wayne James: Formation Creative Music, Jon Mizrachi: Bodega Sync, Mary Kate Melnick: ATO Records

Discogs Lightning Talk: Understanding the Vinyl Life Cycle

4:30 pm - 5:00 pm (30 min)
Room W400
David Sikorski, Music Marketing & Partnerships, Discogs