One-on-one meetings are 12-minute introductory meetings that you can schedule with other members. These must be pre-scheduled though our system and require both parties to confirm. They will take place on-site in-person! –at New York Law School during Indie Week on Thursday from 10:00 AM – 2:00 PM (ET)

Room W400 Room W401 Room W420

10:00 am

11:00 am

11:15 am

11:30 am

12:00 pm

12:15 pm

12:30 pm

12:45 pm

12:55 pm

1:00 pm

1:15 pm

1:30 pm

1:45 pm

Annual General Meeting (AGM)

10:00 am - 11:00 am (60 min)
Room W400
Dr. Richard James Burgess: A2IM, Zena White: Partisan Records, Helen Smith: Impala, Jeremy Sirota: Merlin, Noemi Planas: WIN

Federal and State Resources to Help You Bring Your Music to Global Markets

11:15 am - 12:00 pm (45 min)
Room W401
Carmela Mammas : U.S. Commercial Service NY, Regina Gordin: Export Import Bank

Power Hour + Half

11:15 am - 12:45 pm (90 min)
Room W420

NFTs and Independent Music: How to Find Success

11:30 am - 12:15 pm (45 min)
Room W400
Ed Vetri: Fanaply (Moderator), Cardin Campbell: trac, Mansimran (Mani) Singh: Weav.io, Gar Ragland: VinylKey

Export-mania! Expansion outside the USA

12:15 pm - 12:55 pm (40 min)
Room W401
Rebecca Berman: Concord (Moderator), Ezegozie Eze: EMPIRE, Akira Nomoto: Merlin, Fotemah Mba: GoDigital

How to market Physical in a Streaming World?

12:30 pm - 1:15 pm (45 min)
Room W400
Jocelynn Pryor: AMPED (Moderator), Laura Campbell Pittard: Redeye Worldwide, Jessica Lechtenberg: Cooking Vinyl, Daniel Vescio: Diggers Factory, Wendy Waseige: Rough Trade,

Is Your Label’s Brand Recognizable?

1:00 pm - 1:45 pm (45 min)
Room W401
Michael Kauffman: Clio Awards (Moderator), Doran Jones: Mad Decent, Derek Kaneko: Warp, Shamz Obasaju: Ingrooves, Eileen Tilson: Oh Boy Records

The Music Industry’s Crystal Ball; Where Will We Be in 2023?

1:30 pm - 2:00 pm (30 min)
Room W400
Zena White: Partisan Records (Moderator), Martin Mills: Beggars Group, Darius Van Arman: Secretly Group, Tony Alexander: (MIME) Made In Memphis Entertainment