One-on-one meetings are 12-minute introductory meetings that you can schedule with other members. These must be pre-scheduled though our system and require both parties to confirm. They will take place on-site in-person! –at New York Law School during Indie Week on Monday from 11:00 AM – 5:00 PM (ET)

Room W400 Room W401 Room W420

10:30 am

11:00 am

11:15 am

11:30 am

11:45 am

12:00 pm

12:15 pm

12:30 pm

12:55 pm

1:00 pm

1:15 pm

1:30 pm

1:55 pm

2:00 pm

2:15 pm

2:30 pm

2:55 pm

3:00 pm

3:15 pm

3:30 pm

3:55 pm

4:00 pm

4:15 pm

4:30 pm

4:55 pm

Latin Explosion: Effective Release Strategies

10:30 am - 11:15 am (45 min)
Room W400
Janette Berrios: Symphonic Distribution (Moderator), Alina Escarcega: Altafonte, Janely Fernandez: Merlin, David Hernandez: Colonize Media, Ruben Santos: Cinq Music, Marcos Sotelo: Nettwerk

Business Intelligence; Solutions for Every Budget

11:00 am - 11:45 am (45 min)
Room W401
Taylor Winchester: Found.ee (Moderator), Allie Barbera: FUGA, Britnee Foreman: Exceleration, Lindsay Schapiro: Mom + Pop

Stems: The New Frontier in Remixing Music

11:15 am - 12:00 pm (45 min)
Room W420
Jessica Powell: Audioshake (Moderator), David Reeves: Chillhop, Bobby Fischer: EMPIRE, Alex Trevino: CD Baby, Dennis Murcia: Tropisounds / CODISCOS

Music Declares Emergency (MDE)Combat the Climate Crisis with the Power of Music -Lightning Talk

11:30 am - 12:00 pm (30 min)
Room W400
Rich Goldman, President & Founder of Riptide Music Group

REEPERBAHN FESTIVAL PRESENTS: Monetizing & Maneuvering Music Rights in Europe Post-Pandemic

12:00 pm - 12:55 pm (55 min)
Room W401
Nicky Böhm: Tresor/OUTER (Moderator), Verena Bößmann: Dunstan Music and Dunstan Media House, Teri Nelson Carpenter: Reel Muzik, Eniko, Josh Rabinowitz: Brooklyn Music Experience, Sebesteny-Gallasz Werks: WMMusicDistribution

BIMA Program Mixer Meet & Greet.

12:15 pm - 1:00 pm (45 min)
Room W420
BIMA Program Mixer: Open to current and past BIMA fellows, BIMA Advisory Council members, and program sponsors Drop in for a casual hang with the BIMA Council and BIMA Fellows, and Members of Team A2IM

Royalty Accounting Demystified; Avoid Problems, Pitfalls, and Pains

12:30 pm - 1:15 pm (45 min)
Room W400
Hunter Giles: Infinite Catalog (Moderator), Golda Bitterli: Revelator, Kevin Cryan: SoundExchange, Cheryl Potts: Cleerkut, Inc., Michael Sansevere: AudioSalad

YouTube Workshop – Where Music Grows: A YouTube Music Masterclass

1:00 pm - 1:55 pm (55 min)
Room W401
Kristine Mbadugha, Manager, Independent Music Label Partnerships, Barrett Goodman, Manager, Music Label Business Development & Partnerships , Nicole Hunter: Music Label Partnerships and Development Manage, Eric Knapp, Manager, Music Publishing Partnerships, North America

Monday Power Hour. Quiet Hour – Open To All Attendees

1:15 pm - 2:00 pm (45 min)
Room W420
Catch on on Email and/or Correspondence. We kindly request that you refrain from zoom or video calls during this period.

What does the Independent Radio landscape look like in 2022?

1:30 pm - 2:15 pm (45 min)
Room W400
Rob Wilcox: Polyvinyl Records (Moderator), George Hess: Armada Music, Steve Kline: Better Noise Music,Adam Lewis: Planetary Group, Maddie Schwappach: The Syndicate,

Bandcamp Workshop: The Bandcamp Breakdown.

2:00 pm - 2:55 pm (55 min)
Room W401
Andrew Jervis: Director of Artist and Label Relations J. Edward Keyes: Editor in Chief, Bandcamp Daily Amit Nerurkar: Artist and Labels Ambassador, Andy Osborn: Artist & Label Operations Manager, Rochelle Shipman: Vinyl Representative

How to Support Your Staff Mentally and Emotionally?

2:15 pm - 3:00 pm (45 min)
Room W420
Mike Heyliger: The Orchard (Moderator), Mikal Celentano: EnterGain, LJ Malberg: CoMuse, Marni Wandner: sona

Finding success of 3rd Party Playlists

2:30 pm - 3:15 pm (45 min)
Room W400
Elizabeth Eason: Vydia (Moderator), Hannah Waitt: mtheory, Lisa Levy: Robbins Entertainment

Tunecore Workshop: The No Limit Release Strategy for Indie Labels

3:00 pm - 3:55 pm (55 min)
Room W401
Moderator: Amadeus, Producer, Artist, Music Director Andreea Gleeson, CEO, TuneCore Milena Taieb, Global Head of Trade Marketing Partnerships, Believe Thomas Feurer, Founder, Wooden Hat Records Courtney Nelson, Artist Manager

Mentor Program Meet and Greet

3:15 pm - 4:00 pm (45 min)
Room W420

Catalog Sales, Everything You Need To Know

3:30 pm - 4:15 pm (45 min)
Room W400
Eric German: Mitchell, Silberberg & Knupp LLP (Moderator), Glen Barros: Exceleration, Barry Massarsky: Citrin Cooperman, Daniel Yearwood: Mission Road Sound

Amazon Workshop. How to Break Through: Best Practices for the Emerging Artist

4:00 pm - 4:55 pm (55 min)
Room W401
(Moderator) Madeline Nelson – U.S. Head of Independent Label Relations and Erica Sinkovic – Sr. Product Marketing Manager, Amazon Music for Artists

Another Day, Another Dollar. Catalog Sale Lightning Talk

4:30 pm - 5:00 pm (30 min)
Room W400
Peter Krien: Luminate
A2IM Indie Week opening night party promo mobile
a2im indie week opening night promo